Vereniging voor Nederlandstaligen in Lissabon en omgeving
wait
wait
Nieuwsarchief

Agenda

 

Gepland evenement:

 
15 MAART – WANDELING DOOR MOURARIA, LISSABON
 
 
Graag nodigen wij u uit deel te nemen aan onze volgende activiteit op donderdag 15 maart. Wij willen gezamenlijk een wandeling maken door de wijk Mouraria in Lissabon. Dit om meer te weten te komen over de fado en ook over de wijk Mouraria zelf. Wij gaan deze wandeling maken onder leiding van Julie Kruijs, die al jaren woonachtig is in de Mouraria en ons daar allerlei informatie over kan geven.
 
Wilt u meegaan dan willen wij u vragen om 15 maart om 11.00 uur te verzamelen bij café Aí Mouraria, op het plein Martim Moniz, bij het witte kerkje. Vanuit daar begint de wandeling. Na de wandeling willen we (met degenen die interesse hebben) gaan lunchen in een van de vele restaurants in de Mouraria.
 
U hoeft zich in principe niet op te geven maar wanneer u zeker weet dat u komt vinden wij dat wel fijn om te weten zodat wij een indicatie hebben van het aantal mensen in verband met het reserveren van het restaurant voor de lunch. Maar u kunt altijd nog gewoon op 15 maart verschijnen zonder voorafgaande aanmelding.
 
2 MEI – TENTOONSTELLING ESCHER IN HET MUSEU DE ARTE POPULAR IN BELEM
 

Dan willen wij u ook graag attenderen op de daaropvolgende activiteit. Op 2 mei gaan we naar de tentoonstelling van Escher in het Museu de Arte Popular in Belém. Dit onder leiding van een engelstalige gids. Daarna is er een lunch en in de middag willen we de tropische botanische tuinen bezoeken (ook in Belém). De preciese informatie volgt later maar dan kunt u vast rekening houden met deze datum.
 
Vriendelijke groeten,

Het Bestuur
 

 
Nederlandse Vereniging Lissabon