Algemeen

Koffieochtend met lunch (ZeroZero)

Geachte leden, maar ook niet-leden,

Aangezien de vakantie voor de meesten van ons achter de rug is, nodigen wij u graag uit op onze volgende koffieochtend. U bent van harte welkom op woensdag 27 september a.s. in Esplanada de Príncipe Real in Lissabon. Het adres is Jardim de Príncipe Real,  Rua Escola Politécnica.  

Vanaf 10.30 uur zullen er tenminste 2 leden van de Nederlandse Vereniging aanwezig zijn om, wie ook maar komen wil, te ontvangen. Ter herkenning  zullen we Nederlandse vlaggetjes of iets anders bij ons hebben waaraan u ons duidelijk kunt herkennen. U hoeft zich dus niet op te geven. Daarna willen we, voor diegene die tijd en zin hebben, gaan lunchen in Zero Zero, een Italiaans restaurant in de buurt. .

Als er nog vragen zijn kunt u altijd bellen naar Ina, 964515331 of Martelle, 962681153.

Graag tot dan.

Vriendelijke groeten,

Het Bestuur