Nieuws

Wijnproeverij Adega

Graag nodigen wij u uit deel te nemen aan een activiteit die wij op zaterdag 14 mei organiseren.

Het betreft een bezoek aan een adega, bestaande uit een rondleiding en een wijnproeverij, gevolgd door een lunch.

Het programma is als volgt:

– vanaf 10.30 uur: Verzamelen bij Patisserie Isabel e Christophe, Praça da República 41  in Azeitão. Graag willen wij hier beginnen met koffie en eventueel iets lekkers erbij.

– 11.30 uur:  Na de koffie gaan we gezamenlijk naar Bacalhôa, Vinhos de Portugal in Azeitão. Daar hebben we om 11.30 uur een rondleiding met aansluitend een wijnproeverij besproken. Het adres is EN 10, 2925-901, Vila Norgueira de Azeitão.

– 13.00 uur: Lunch in Casa das Tortas in Azeitão. Het adres is Praça da República 37.

De leden van de Nederlandse Vereniging Lissabon krijgen de rondleiding en proeverij aangeboden door de  Vereniging. De koffie en de lunch worden door iedereen zelf betaalt.

Er is  voldoende parkeergelegenheid op het plein voor de patisserie en het restaurant. Voor degenen die met de auto naar het wijnhuis gaan, ook daar is voldoende parkeergelegenheid.

U bent natuurlijk ook van harte welkom om aan het bezoek aan de adega deel te nemen en niet aan de lunch. Wij willen u alleen  vragen of u uiterlijk dinsdag 10 mei per mail aan ons kunt laten weten of u meegaat zodat wij op tijd de reserveringen voor de proeverij en de lunch in orde kunnen maken.

Als u nog vragen heeft kunt u altijd bellen met Yvonne 916452163 of Martelle 962681153.