Agenda

WANDELING DOOR DE WIJK QUINTA DO MOCHO IN SACAVÉM

Deze activiteit staat voor woensdag 13 september gepland.

Dit betreft een wandeling door de wijk Quinta do Mocho in Sacavém. Dit is een achterstandswijk  waar het merendeel van de bewoners van het Afrikaanse continent afkomstig is. De wandeling vindt plaats onder leiding van een engelssprekende gids. We wandelen met deze gids langs prachtige muurschilderingen waarover hij veel weet te vertellen. Deze wandeling duurt 3 uur. Halverwege is er een koffiepauze. We verzamelen ´s morgens om 09.45 uur. Ons verzamelpunt is: Casa da Cultura de Sacavém, Urbanização dos Terraços da Ponte, 2685-155 Sacavém.

Rond 13.00 uur gaan wij lunchen in een Afrikaans restaurant. Het lunchmenu bestaat uit: Soep, hoofdgerecht en toetje. Inclusief drankjes.  Mocht u een voedselallergie hebben of vegetariër zijn dan horen wij dat graag.

De kosten van de wandeling worden door de Vereniging aangeboden aan de leden. Niet-leden betalen € 10,00. De lunch is voor eigen rekening, € 15,00 pp.

Mocht u erbij willen zijn woensdag 13 september, dan vragen wij u vriendelijk om u uiterlijk 7 september aan te melden via onze mail.

 

VERDERE ACTIVITEITEN

Hierna zijn wij voornemens nog 2 activiteiten te organiseren. Eén zal zeker een Sinterklaas event zijn. Dit laatste event zal naar alle waarschijnlijkheid begin december plaatsvinden. Verdere details over deze activiteiten volgen nog.