Algemeen

Koffieochtend – woensdag 22 februari 2017

Beste leden (en niet-leden),

Graag willen wij u uitnodigen om naar de koffiemorgen te komen die plaats zal vinden op woensdagmorgen 22 februari a.s. De locatie waar we naar toe gaan is Pastelaria Versailles, Av. da República 15-A, Lissabon. Dit is tussen Campo Pequeno en Saldanha.

U hoeft zich niet aan te melden. Wij zorgen ervoor dat vanaf 10.30 uur er tenminste twee leden van het Bestuur van de Nederlandse Vereniging aanwezig zijn. Wij plaatsen nederlandse vlaggetjes of iets dergelijks op tafel zodat degenen die voor de eerste keer komen ons zeker zullen herkennen.

Na de koffie kunnen we, met degenen die tijd en zin hebben, ergens in de buurt in een van de vele restaurants een hapje gaan lunchen.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd bellen met Martelle Korst, 962681153.

Vriendelijke groeten en hopelijk tot de 22ste.

Het Bestuur
Nederlandse Vereniging Lissabon