Algemeen

Wijn- en kaasproeverij op zaterdag 1 april 2017

Beste leden (en niet-leden), 

Hierbij nodigen wij u uit voor het volgende evenement, een wijn- en kaasproeverij met lunch.

Het programma is als volgt:

10.00 uur: Verzamelen bij Casa das Tortas in Azeitão. Graag willen wij hier beginnen met koffie en iets lekkers dat u aangeboden krijgt door de Nederlandse Vereniging Lissabon. Het adres is  Praça da República 37A, 2925-069 São Lourenço ( Vila Nogueira de Azeitão). 

11.00 uur: Rondleiding met aansluitend wijn- en kaasproeverij in Quinta de Alcube in Azeitão. Het adres is Rua do Alto das Necessidades, 2925-055 Azeitão. De kosten hiervoor bedragen 9,00 € per persoon. Kinderen hoeven niet te betalen.

13.30 uur: Lunch in Casa das Tortas in Azeitão. 

Wij willen vragen of u uiterlijk dinsdag 28 maart per mail aan ons kunt laten weten of u meegaat zodat wij op tijd de reserveringen voor de proeverij en de lunch in orde kunnen maken, via info@nvlissabon.com.

Als u nog vragen heeft kunt u altijd bellen met Jolanda Luijckx 969859525 of Martelle Korst 962681153.

Met vriendelijke groet

Het Bestuur

Nederlandse Vereniging Lissabon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *