Algemeen

Sinterklaasintocht Lissabon op 1 december 2018

SINTERKLAAS IN LISSABON !

Sinterklaas en zijn pieten komen ook dit jaar weer naar Lissabon!

Op zaterdag 1 december komen zij aan met de boot, de Westenwind, bij de Doca de Alcântara.

Vanaf 13.45 uur kunnen wij de Sint en zijn pieten daar verwelkomen.

Nadat de Sint en zijn pieten van boord zijn gegaan, lopen we gezamenlijk naar Dock’s Club waar het verdere programma plaatsvindt (adres: Rua da Cintura do Porto de Lisboa 226, 1200-109 Alcântara, Lissabon).

U kunt de kadootjes die Sinterklaas meegebracht heeft vanaf 13.00 uur inleveren bij Dock’s Club. Ze moeten duidelijk voorzien zijn van voor- en achternaam, zodat de pieten goed hun werk kunnen doen. De Sint heeft besloten dat het kado maximaal Euro 15,- per kind mag zijn, en heeft rekening gehouden met de grootte en het gewicht zodat het in de zak van Sinterklaas past.

U betaalt bij de ingang de entreeprijs. Deze is:

voor leden: 5 euro per volwassene, 2 euro per kind

voor niet-leden: 8 euro per volwassene, 3 euro per kind

De consumpties zijn voor eigen rekening. U kunt bier, wijn, frisdrank en water verkrijgen voor de prijs van 5,00 euro per 2 consumpties. In verband met het altijd aanwezige probleem van wisselgeld is het alleen mogelijk de drankjes per 2 (of een veelvoud daarvan) te bestellen.

Wij zouden het fijn vinden als u ons, uiterlijk dinsdag 27 november a.s., per mail laat weten met hoeveel personen u naar het sinterklaasfeest komt. Graag het aantal volwassenen en kinderen vermelden en of u lid bent van de Nederlandse Vereniging Lissabon.

De Sint zou het leuk vinden als de kinderen thuis een mijter of een pietenpet met hun voornaam erop maken en die opzetten.

Het zou ook leuk zijn als er kinderen zijn die iets ‘speciaals’ aan de Sint willen laten zien, denk daarbij b.v. aan het zingen van een liedje, een dansje, iets muzikaals etc.

U kunt ook een kleine anekdote doorgeven over uw kind. Sinterklaas beslist welke kinderen uitgenodigd worden om naar voren te komen (in verband met de tijdslimiet).

U kunt al deze informatie, ook tot uiterlijk dinsdag 27 november a.s., per mail aan ons doorgeven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martelle Korst, 962681153 of Jolanda Luijckx 969859525.

Ons mailadres is info@nvlissabon.com

Graag tot 1 december!

De Sinterklaascommissie

 

Onze sponsors:

Leao Holandes!

KvK Portugal!

Repropel!

Neves Insurance Portugal!

Ageas!

Fujitsu