Algemeen

Hulp in verband met Covid-19 virus

Beste leden,

Wij hopen dat het met iedereen goed gaat in deze vreemde tijd als gevolg van het Covid-19 virus.
Nu kan het zijn dat er mensen zijn die op dit moment problemen ondervinden met bijvoorbeeld boodschappen doen, omdat zij tot een risicogroep behoren,  al wat ouder zijn of sowieso in isolement zitten omdat zij griepverschijnselen hebben.
Het is nu dan ook belangrijk dat de Nederlandse Vereniging Lissabon de mogelijkheden benut die zij heeft om hierin eventueel een rol te kunnen spelen. Mocht u daarom hulp nodig hebben of bent u in de mogelijkheid een ander hulp aan te bieden dan kunt u dit doorgeven aan info@nvlissabon.com. Wij kunnen dan proberen u met elkaar in contact te brengen.
Vriendelijke groeten,
Het Bestuur
Nederlandse Vereniging Lissabon