Algemeen

Bezoek aan Museum Maat plus lunch – 5 juli 2017

Beste leden (en niet-leden),

Hierbij willen wij u graag uitnodigen deel te nemen aan de laatste activiteit die de Nederlandse Vereniging Lissabon organiseert voor de zomervakantie begint. Enige tijd geleden hebben wij de informatie gegeven dat we iets wilden gaan plannen op 28 juni maar onverwacht zijn de bestuursleden zelf op die dag verhinderd dus hebben wij nu woensdag 5 juli uitgekozen.

De invulling van de dag is als volgt.
– om 10.30 uur verzamelen we in Café In om gezamelijk een kop koffie te drinken. Het adres is Avenida Brasília 311 in Belém, Lissabon.
– om 11.30 uur lopen we richting Museum MAAT waar we om 12.00 uur een rondleiding zullen hebben onder leiding van een engelstalige gids. De rondleiding duurt een uur. Na afloop van de rondleiding bekijken we zelf de buitenkant van het museum. Het adres is Avenida Brasília – Central Tejo.
– daarna lopen we weer terug naar Café In waar we rond 13.30 uur gezamelijk gaan lunchen.

De rondleiding in het museum krijgt u aangeboden door de Nederlandse Vereniging Lissabon. De koffie en lunch zijn voor eigen rekening.
Wij zouden het op prijs stellen als u uiterlijk 28 juni aan ons per mail laat weten of u komt en of u mee gaat lunchen, zodat wij een en ander kunnen reserveren. Natuurlijk is het altijd mogelijk om op het laatste moment toch nog aan te sluiten.

Mocht u met de auto komen dan is er zowel bij Café In als bij museum MAAT (beperkte) mogelijkheid tot parkeren. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd bellen met Ina 964515331 of Martelle 962681153.

We hopen er 5 juli samen weer een gezellige dag van te maken.

Vriendelijke groeten,

Het Bestuur
Nederlandse Vereniging Lissabon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *