Algemeen

Nieuwjaarsborrel zaterdag 25 januari 2020

Beste leden,

Allereerst de beste wensen voor 2020! We hopen dat iedereen fijne feestdagen en een gezellige jaarwisseling heeft gehad. Graag willen wij u de mogelijkheid geven om ook met uw mede-Nederlanders in Portugal de nieuwjaarswensen uit te wisselen. Daarom nodigt de Nederlandse Vereniging Lissabon u uit voor de NIEUWJAARSBORREL 2020.

Wij organiseren deze borrel op ZATERDAG 25 JANUARI 2020 van 16.00 tot 19.00 uur. De locatie is de Palmtree in Cascais, Largo Luís de Camões 46 (achter hotel Baía). Er is een open bar met bier, wijn, portwijn en frisdrank en uiteraard kunnen we genieten van diverse hapjes.

De kosten voor deze middag bedragen €12,50  voor leden en voor niet-leden €15,00. Kinderen van 5 t/m 12 jaar betalen €5,00 en kinderen t/m 4 jaar hoeven niet te betalen.

Wanneer u zin heeft om te komen, willen wij u vragen u uiterlijk dinsdag 21 januari aan te melden in verband met de inkopen. Wilt u bij de aanmelding het aantal volwassenen en de leeftijd van de eventuele kinderen vermelden en of u wel of geen lid bent. Om u aan te melden kunt u een e-mail sturen naar  info@nvlissabon.com.

Mocht u (nog) geen lid zijn van onze vereniging nodigen wij ook u van harte uit om bij onze Nieuwjaarsborrel aanwezig te zijn, zodat u kennis kunt maken met onze leden.

Wij hopen dat het wederom een gezellige middag gaat worden.

Vriendelijke groeten,

Het Bestuur
Nederlandse Vereniging Lissabon