Algemeen

Wandeling op 6 november – een hele leuke dag

Hallo,

Plannen maken is leuk, maar als de zon schijnt, de groep blij is elkaar weer te zien En je een enthousiaste gids bij elkaar voegt dan is het resultaat; een fantastische dag !!

Onder leiding van onze gids Josephine Lucassen hebben we weer een heel leuk stuk van Lissabon ontdekt. Verzamelen bij cafe A Brasileira en daarna lopend langs het Operagebouw, het Convento do Carmo, de Sao Roque kerk en de Assembleia de Republica. Regelmatig werd er gestopt voor een stukje geschiedenis, er werd een gedicht voorgelezen door Willem, we kregen  een geologische uitleg van Frank en een hoofdstuk werd voorgelezen door Margriet uit het boek Portugal, Portugal. We eindigden onze tour in de wijk Madre Goa, en zijn zelfs even gestopt voor een mooi verhaal bij de koffiebranderij Flordaselva. Uiteraard ging het hele gezelschap daarna gezellig lunchen. Wat is er mooier op een zonnige dag, gezeten aan lange picnictafels en dan met 24 man/vrouw genieten van een lekker geserveerde lunch. Kortom, een dag waar we als bestuur met plezier aan terugdenken. Josephine deelde tijdens de lunch haar idee voor een volgende wandeling, dus we houden ons aanbevolen.