Algemeen

Verslagje van ons eerste uitje in lange tijd

Hallo,

Op donderdag 23 september j.l. was het eindelijk zover, we konden als bestuur van uw vereniging ons eerste uitje van dit jaar organiseren. We wilden graag een zo groot mogelijke groep in staat stellen om hierbij aanwezig te zijn, vandaar dat we voor een wandeling in Monsanto hadden gekozen. Ondanks weersvoorspellingen die niet zo goed waren, hebben we een fantastische dag gehad. De zon scheen volop, de groep was gezellig en vol enthousiasme. Een groep heeft 3,3km gelopen en de andere groep 7,7 km. Na de wandeling goed geluncht en daarna weer huiswaarts.

Omdat er regelmatig de vraag gesteld werd wat ons volgende uitje gaat worden, kunnen we al verklappen dat dit op zaterdag 6 november a.s. zal zijn. Wederom een wandeling, maar dan (waarschijnlijk) in centrum Lissabon. Informatie volgt zodra de plannen rond zijn.

Het bestuur

Nederlandse Vereniging Lissabon