Algemeen

Sinterklaasfeest 2 december 2023

Afgelopen zaterdag 2 december hebben we Sinterklaas met zijn Pieten kunnen verwelkomen. Dit keer in Sesimbra. We hadden gelukkig prachtig weer. De aankomst was bij de Cube Naval. We hadden verwacht dat de sint om 13:30 zou aankomen, echter vanwege motor pech was hij er pas rond 14:00 uur.

Aan de kade stonden circa 250 mensen, voornamelijk kinderen de sint enthousiast toe te juichen.

Rond 14:30 werden de Sint en de Pieten hartelijk welkom geheten door onder andere Martelle onze voorzitter en mevrouw Esra van de Nederlandse ambassade.

In de middag hebben de kinderen spelletjes gespeeld, waaronder stoelendans, sjoelen, zaklopen, pingpongbal lopen. Ook werden er mooie tekeningen gemaakt.

Aan het eind van deze feestelijke middag konden alle kinderen hun kadootje ophalen bij de Pieten. Sint begon toen aardig moe te worden. Het werd tijd om af te sluiten met het alom bekende lied: Dag Sinterklaasje. Na 3 jaar wachten was het weer genieten om Sinterklaas en zijn Pieten te ontvangen. Tot volgend jaar!