Algemeen

Wijn- en kaasproeverij met lunch groot succes

Beste lezer,

Graag willen wij een kort verslag geven van onze laatste activiteit. Deze vond plaats op zaterdag 1 april in Azeitao en omgeving. Verzamelen rond 10 uur en onder het genot van een kopje koffie (met torte de Azeitao) kennisgemaakt met ‘oude’ en ‘nieuwe’ leden. Onze rondleiding bij Quinta de Alcube, met aansluitend een wijn- en kaasproeverij was informatief en de wijntjes en kaas werden goedgekeurd. Uiteraard werd de nodige voorraad ingeslagen. Hierna hebben we geluncht in Azeitao, waar buiten (aan picnictafels gezeten) een ontspannen lunch volgde.

Voor de liefhebbers van wijn, kaas en brood was hierna de mogelijkheid om mee te gaan naar het Festival Queijo, Pao e Vinho. Een mooie collectie van locale producenten van kaas, brood en wijn maakten ook dit weer een geslaagd bezoek. We waren onder de indruk van de mooie producten die met liefde gemaakt worden. Natuurlijk moest er geproefd worden en onder het genot van een laatste glaasje wijn hebben we de dag afgesloten.

We bedanken alle enthousiaste deelnemers van deze dag en hopen u weer te zien op een van onze volgende evenementen.

 

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *