Algemeen

Koffieochtend (met bezoek aan Fado Museum Lisboa) – 11 mei 2017

Beste leden (en niet-leden),

De Nederlandse Vereniging wil op donderdag 11 mei a.s. weer een activiteit organiseren. We willen die dag graag wat meer te weten komen over de Portugese Fado.

Daarom stellen we voor op 11 mei om 10.30 uur te verzamelen in Alfama in Pois Café, Rua São João da Praça, 93-95. Daar drinken we een kop koffie en lopen om ongeveer 11.15 uur naar het Museu do Fado, Largo do Chafariz de dentro. Dit is ongeveer 5 minuten lopen. We bezoeken het museum en gaan na afloop Alfama weer in waar we in een van de vele restaurants willen gaan lunchen.

Als u zin heeft om te komen hoeft u zich niet aan te melden. Het is voldoende als u voor 11.15 uur in Pois Café aanwezig bent. Een aantal leden van het bestuur van de Nederlandse Vereniging is vanaf 10.30 uur daar aanwezig en zal Nederlandse vlaggetjes of iets dergelijks op de tafel neerzetten zodat u ons herkent.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd bellen met Ina 964515331 of Martelle 962681153.

Graag tot 11 mei.

Vriendelijke groeten,

Het Bestuur
Nederlandse Vereniging Lissabon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *